0

קרם רויאל אייסינג מוכן

 

קרם רויאל אייסינג מוכן – לא צריך להתאמץ


רויאל אייסינג הוא ציפוי שעשוי מסוכר, חלבוני ביצה וחומרי טעם וריח ומשמש פעמים רבות לקישוט עוגיות ועוגות. ההבדל הגדול ביותר בין ציפוי קרם חמאה לרויאל אייסינג הוא המרקם. קרם חמאה הוא קרמי ורך. לעומת זאת, רויאל אייסינג מתקשה למרקם דמוי סוכריה. זה עלול לגרום לכם לתהות: האם זה אכיל? אם כך התשובה לשאלה זו היא כן! הציפוי המלכותי הזה הוא אכיל ונהדר לקישוט או להצפת עוגיות סוכר, ליצירת קישוטים חגיגיים או הצמדת קישוטים (כמו פרחים או ורדים) לחלקן העליון של עוגות או קאפקייקס. לא בכדי, רויאל אייסינג מועדף בקרב אנשי מקצוע באפייה. זמן הייבוש של רויאל אייסינג על גבי העוגה או העוגייה הוא שש עד שמונה שעות בטמפרטורת החדר. חשוב לומר כי הרויאל אייסינג עשוי להתייבש באמצע השימוש, לכן חשוב לשמור על החומר מכוסה במטלית לחה ולערבב היטב מדי פעם. במידת הצורך, יש להוסיף טיפה או שתיים של מים כדי להחזיר את הסמיכות הרצויה. למרות שניתן להכין קרם רויאל אייסינג בבית, זה עלול להיות קצת מסובך לעשות את זה נכון. לעיתים הקרם יוצא דליל מדי ומתפשט על גבי העוגייה, או עבה מדי ולכן אינו מתקבע כמו שצריך. למרבה המזל, כיום ניתן לקנות קרם רויאל אייסינג מוכן לשימוש ביתי. אם אתם רוצים לצפות את העוגה או העוגיות שהכנתם, קרם רויאל אייסינג ישדרג את המראה של המנה שלכם. תוכלו למצוא אצלנו רויאל אייסינג מוכן במחירים משתלמים.
 

 

x

#{title}

#{text}

#{price}